Nieuws

Congres ODE Decentraal

11 november 2015

                                                                                                                                                                                                                                                                 Ruim 125 mensen kwamen op zaterdag 7 november 2015 naar het Najaarscongres van ODE Decentraal. Dat was dit jaar gewijd aan duurzame mobiliteit: hoe verplaatsen wij onszelf en onze goederen op een duurzame wijze en wat zijn de mogelijkheden om de doelstelling uit het Energieakkoord sneller te realiseren?

Boeiende sprekers (Pieter van Geel, Jorrit Zijdewind, Maarten van Biezen) brachten ons op de hoogte van de dilemma's, de oplossingen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam vervoer. En er waren tal van workshops. De powerpoints van de presentaties en workshops staan hieronder (binnen te halen als pdf). Op de homepage staat aan de rechterkant een link naar foto's van het congres (met dank aan Ernst Vuyk).

  1. Introductie - Cora Gijswijt
  2. Duurzame Mobiliteit - René Ruesen
  3. Casus: energiezuinig rijden bij NS Rail - Ralph Luijt
  4. Route Lint, TOL en Rol Tijd App - René Ruesen
  5. Allegra: altijd en overal elektrisch laden - Jorrit Zijdewind
  6. Optimalisatie van openbare laadinfra - Simone Maase
  7. 5 jaar P-Nuts - Layana Mokoginta
  8. Duurzame technische Centra - Albert Timmerman