Econobis Webseminars

Webseminars zien, die al geweest zijn ?
De websimanrs die reeds geweest zijn hebben we opgenomen.

Websiminar Econobis Basis en Productie en of participatie projecten (120 min)
Websiminar Econobis Producten en facturen (60 min)
Websiminar Econobis Energie besparing en Hoomdossier (90 min)

Econobis webseminars inhoud

Econobis Basis 60 min
Wat kan je doen met Econobis. Hoe registreer je contacten. Hoe koppel je mails aan contacten. Hoe maak je een mailing. En hoe kan je taken aan gebruikers koppelen. Hoe koppel je documenten aan contacten.

Econobis Productie en of participatie projecten 60  min
Hoe administreer je postcoderoos- of participatieprojecten en participanten van deze projecten. Hoe maak je ledenverklaringen. En hoe registreer je de rente- of rendementsberekeningen en bereid je uitkeringen voor.

Econobis Producten en facturen 60 min
Hoe kan je verschillende soorten producten - zoals lidmaatschappen, energie scans of abonnementen, koppelen aan een contact. En hoe kan je voor die producten facturen maken, verzenden en betalingen registreren

Econobis Energiebesparing en het Hoomdossier 60 min
Je wilt bewoners helpen bij het realiseren van energiebesparing in de eigen woning. Econobis faciliteert het gehele traject – “de bewonersreis” – dat bewoners doorlopen en ondersteunt het vastleggen van contactmomenten met zowel de bewoner als uitvoerende partijen. Hoe ziet de bewonersreis eruit? En hoe leg je dat vast in Econobis? Daarnaast is er het Hoomdossier: een online omgeving van en voor de bewoner zelf. Hierin wordt de status van de verduurzaming van de woning bijgehouden. In het Hoomdossier zit een rekentool voor een basisadvies en een indicatief actieplan voor te nemen maatregelen. Deze rekentool kunnen bewoners zelf invullen, of samen met de energiecoach "aan de keukentafel". Het Hoomdossier is nog volop in ontwikkeling en biedt diverse mogelijkheden. Graag nemen we jullie hierin mee.

Er zijn geen nieuwe webseminars gepland

Datum
 

Econobis Basis

Econobis Productie projecten

     

Datum

Econobis Producten en factureren

Econobis Besparing en Hoomdossier

 

Meedoen ?
Voorbereiding en spelregels.
Kopieer de zoomlink uit het vakje van de betreffende meeting en plak hem in de url-balk van je browser: Dan start het programma waarmee je mee kan doen.

  1. Test ruim van tevoren of alles werkt via deze link 
  2. Check ruim voor de start van de meeting in.
  3. Zorg voor een goede internetverbinding
  4. Zet je microfoon op mute om ruis tijdens het webinar te voorkomen.
  5. Vragen kun je bij deze sessie alleen stellen via de chatbox
  6. Lukt het niet om deel te nemen omdat  inloggen niet lukt of omdat de techniek niet meewerkt, sla de meeting dan over.