ALV ODE Decentraal

ALV ODE Decentraal
Datum:  17 november

Algemene ledenvergadering ODE Decentraal en Evenement HIER opgewekt 2017

Schijf u alvast in voor de Algemene Ledenvergadering van 17 november 2017. U kunt de vergaderstukken hieronder downloaden

Agenda 
Bijlage 1 conceptverslag ALV 13 mei 2017
Bijlage 2 jaarplan 2018
Bijlage 3 begroting 2018

We houden de ALV voorafgaand aan het Evenement HIER opgewekt 2017, hét evenement voor en door lokaal duurzaam. Leden die meedoen met de ALV van ODE Decentraal krijgen € 10,- korting op het evenement, u betaalt dan € 40,- in plaats van € 50,-. (inclusief lunch en netwerkborrel). Nadat u zich voor de ALV heeft ingeschreven krijgt u van ons een kortingscode voor het evenment.

Kortingscode voor Hier Opgewekt op de app? Na uw aanmelding de app afsluiten en opnieuw opstarten. Aan de bolletjes onderaan de pagina is nu een extra pagina zichtbaar waar de informatie te vinden is. U gaat naar een andere pagina gaan door naar links of rechts te swipen op uw scherm. 

Kortingscode voor Hier Opgewekt op de website ? Kijk na dat u bent ingeschreven op de pagina "Kortingscode HIER opgewekt 17 november 2017". Deze vindt u linksonder op de 'Mijn ODE'-pagina 

NB: U kunt natuurlijk gewoon naar de ALV komen zonder dat u naar het Evenement HIER opgewekt gaat.

Datum 17 november 2017
Tijdstip 08.45 inloop, aanvang 09.00 tot 10.00
Locatie: Spant! Bussum, Doctor Abraham Kuyperlaan 3, 1402 SB Bussum 

Evenement HIER opgewekt 2017
Dit jaar is het thema van het Evenement HIER opgewekt Groeien en Versterken.
Met ruim 900 bezoekers en meer dan dertig sessies verdeeld over drie themalijnen is het evenement HIER opgewekt het grootste landelijke evenement voor lokale energie-initiatieven in Nederland. Dit jaar vindt het evenement in Bussum plaats.  Meer informatie en aanmelden voor het evenement HIER opgewekt kan via deze link.